12 februari 2011

Godmorgon

goooomorron, gomorron, gomorron!!
Ängagård 105,6 :)


Det har varit så himla skönt att få jobba denna veckan. Tiden har bara rusat fram.
Men säg den lycka som vara... Sitter som bäst på jobbet och jobbar ( ja jag brukar jobba på jobbet :) ) vid 11-tiden ringer Emmas dagis... hon har feber, 38,6 Jag tror jag får spunk!
Men snälla Nilla rycker in och hämtar henne (tack, tack, tack).
Jag messar Micke att Emma är sjuk och tro det eller ej men han kommer faktiskt loss. Så han far för att hämta Emma hos Nilla. När han kör in på deras uppfart så kräker Emma på Nilla, soffan, matta och golvet. Suck. Nåväl, de far hem och Emma får vila. Jag blir skit nervös, tänk om det är kräksjukan. Det går ju bara inte. Då blir ju säkert jag och Linnea smittade när vi skall åka.
På eftermiddagen hämtar jag Linnea för att åka till doktorn, vi skall ta vår andra twinrix.
Dagis informerar mej om att Linnea klagat över sitt öra hela dagen. Så doktorn får kolla örat innan sprutan..... Linnea har öroninflammation!!! Så ingen spruta för henne utan penicillin istället.
Jag får iallafall min spruta och en rejäl genomgång, med halsprov, kissprov, stick i fingret mm, för att komma underfund med varför mina knän (även armbåge och handleder) värker som bara den utan att vara direkt svullna, och har gjort det hela veckan mer och mer. Men de hittar inte så mycket utan det är troligtvis den envisa influensan som satt sig på lederna. Ja ja,
vad är väl en bal på slottet....... Och vi som skulle skulle träffa goda vänner idag som vi inte träffat på jättelänge. Bah!!!!


Nåväl, dagens planer. Åka till optikern och kolla linserna. Jag har lite svårt att fokusera när jag skal läsa tidningen etc. Åka till bilhandlaren och kolla nya bilar (Micke skall ha ny tjänstebil) Tvätta. Städa. Och sen blir det packa för hela slanten.
Men nu börjar man ju fundera. Vad skall man ha med sig, hur mycket skall man ha med sig? Vad får jag absolut inte glömma. Vad kan jag ha med till Linnea så att hon inte blir uttråkad vare sig på planet eller på plats. Vilket är ditt bästa tips?


Nu skall jag gå och göra ägg och bacon till familjen. Ha en riktigt bra lördag!!

Kramen


1 kommentar:

Inspiration i vitt sa...

ojoj du har fullt upp förstår jag. Var rädd om dig så att din resa blir ett fint minne för livet. Kramar i massor/INgela.