20 september 2007

Bröllopsresan

Ja, vi hade ju fått en bröllopsresan av våra familjer i bröllopspresent. Vi fick till en början inte reda på mycket mer än att vi skulle vara lediga i 2 veckor efter bröllopet. När det närmade sig fick vi reda på att vi skulle åka tidigt på tisdags morgonen. Vi skulle bli hämtade hemma på måndag kväll för att sova över hos Mickes föräldrar. Hans pappa skulle köra oss till Landvetter. Klockan ringde kl. 04. Uuusch vad tidigt. Vi var inte direkt pigga. Först framme vid incheckningsdisken fick vi reda på vart vi skulle. Vi skulle få åka till Bulgarien, närmare bestämt Sunny Beach. Å vad spännande. Dessutom barnfria hela resan... Linnéa skulle vara först hos farmor/farfar och sedan hos mormor/morfar. Busiga som de är hade de dessutom beställt champagnefrukost till oss på flyget. Oj, vad snopna vi var och alla andra passagerare sneglade på oss. Vi fick dessutom behålla glasen som minne.
Jag tänkte att jag skulle visa några av alla de bilder vi tog.Första kvällen och Micke förstod inte riktigt det här med Happy Hour.
Man beställde en och fick en gratis = alltså vi fick in 4 strawberry daqauri

Man får minsann passa på att läsa när man är barnfri, annars hinner man inte...
Det krävs minsann en utlandssemester eller en båttur för att slappna av och läsa lite.
Till och med Micke som ALDRIG läser böcker läste alla de fyra jag packat ner. Vi fick planera hur vi skulle läsa så att inte någon blev utan. Ändå hade vi inget att läsa sista dan.


Havsutsikten ifrån vår balkong.

Man strosar "våran" gatan ner och förbi "vårt" kycklingkebab-ställe.


Första bilden på oss. Jag haffade ett äldre danskt par som satt på bordet bakom oss.
Det gäller att ha teleskop öronen med sig...


Gissa vem som får massage här.... Jag såklart. Gud så skönt det var.
Och dessutom billigt.


Några kvällar senare efter Mickes första drink-beställnings-missöde....
Vi sitter med sex (6) drinkar.... Tja, gott var det iallafall...
Man behöver då inte sitta tröstig när man är ute med Micke!


Var ju bara tvungen att ta kort på drinklistan...
Någon som har druckit en John Deere?? Inte jag iallafall. Visste inte ens att den fanns..
Den som så många andra vi lärde oss..

Andra kortet på oss. I baren såklart!

Åh ett tredje och sista kort på oss. Självklart i baren på H.C. Andresen. Vår favorit restaurang/bar. Vi fick till och med med drinklistan eller typ drink boken på bilden.

Det är inte ofta som vi hamnar på bild båda två, tillsammans. Så då måste jag ju självklart visa dem. Hoppas ni inte förväntade er så många natur och omgivningsbilder......De finns, men jag laddar nog inte upp dem här. Är det någon som vill se dem så hojjta till, så får jag slänga upp dem med. Ha en skön kväll.

Inga kommentarer: