11 april 2011

Loppisfynd


I Lördags var jag på loppis. Jag fick med mej några fynd hem :)
Det blev en stor silverbricka, kan riktigt se mej komma ut i trädgården i sommar: här kommer jag med saft och bulle :), en nätt kristallvas, en stor glasburk och två mindre brickor. Ser ni att den mista brickan har hjärtan instansade. Visst är den söt. Det kommer att få stå med ett ljust och bara vara fin. Kanonväder och bra stämning. Men kan inte för mitt liv förstå varför det skall trängas och knuffas mm. Nåväl. Jag har iallafall antecknat nästa lilla tjärby loppis i kalenderna. Vill ni veta? Onsdag den 18maj kl 18. Men norpa inte mina fynd :)
Lördags kväll tillbringade vi hos bästa grannarna några åkrara bort. Vi cyklade dit och hem eftersom det var spå skönt väder. Tjejerna fick åka cykelkärran och var jättenöjda.
En härlig kväll som blev sen natt innan vi var hemma igen.... Så igår tog vi det ganska lungt ;)
Dock så jag testa och cykla med Linnea igen. Och opps, hon kan nu cykla själv! Stolt som en tupp ( mamma med såklart) och belöningen hon önskade sig vara att få ringa till kompisen Mira och berätta :)

Idag är det full rulle som gäller. Tvätta, plocka ihop packning, sjukgymnasten + hennes kurs och cirkus. Så det är lika bra att bara fortsätta ( fast jag måste erkänna att jag är ganska trött idag med)

Kramen

2 kommentarer:

Ulla sa...

Så många fynd. den andra ljusstaken kan man tro att du varit i mina skåp, en sån fick jag av min farmor en gång, kanonfin.

Synd att du inte är hemma,men det blir säkert fler. Det var så bra eftersom vi inte har cirklarna då. Har du fått mitt mail??? Att låna fotot????

Nu väntar jobbet. Kram

Virkaholic ☆ Teskedsmamman sa...

Vi har också en sådan där glasburk! Mycket roligare att ha glas- och plåtburkar i skafferiet istället för tråkiga kartonger...