9 juni 2009

Emma 1 år


Så tillslut kunde vi då fira Emma som fyllt 1 år.

Vi fick planera om lite då tjejerna blev sjuka när det igentligen var tänkt att kalasas.
Men det var igentligen bra. För den dagen som det blev istället var det strålande solsken så vi kunde ha långbord ute i trädgården. Riktigt mysigt. Emma var jättenöjd med sitt kalas, iaf tolkade jag henne så... ;-) Hon hälsar och tackar för alla fina presenter.


1 kommentar:

Jenny R sa...

Så söta födelsedagsbilder!
Känner igen mig i det du beskriver om utbrändhet, att efter vila och semester så är man inte utvilad utan minst lika upp i varv som innan.
Nu har jag inte haft semester ännu men är ju medveten om att jag inte får vila något på vardagarna, eller får så långvarig egentid mer än någon timma på gymmet i veckan men det är ju knappast vila, dock någon form av egen meditation även om svetten lackar ;)
Det är ju lite så när man inte har släkt i närheten som avlastar, man kör ju på som vanligt till bristningsgränsen.

Sömnen är inget bekymmer men tålamodet är inte detsamma, bagateller kan förstöra humöret och därmed hela dagen för alla omkring. Mannen drabbas ju oxå av en vrång fru och maka.

Jag är ju medveten om att inte låta det gå för långt men alldeles för envis och för stor vilja att göra allt själv för att bara kunna släppa allt för händerna och sätta mig ner en stund.

Men hoppas du får rätsida på det snart. Du verkar så glad och uppåt när vi ses på eurostop så det blir nog bra! :)