14 oktober 2009

Loppis


Åh vad jag är loppis sugen. Jag vill kunna gå och kika och göra ett och annat fynd. Slita fram penseln och den vita färgen och se förvandligen. Är det någon som vet om det är några loppisar snart i närheten?
Jag längtar ockå efter den underbara damsugaren jag äntligen samlat ihop streckkoder till, Ergorapido. Den är sååå snygg. Nu skall jag bara bestämma om jag vill ha en rosa eller havanna. Vad tycker ni?

2 kommentarer:

Jenny R sa...

Jag funderade oxå en sväng på att samla till en ergorapido men sen räknade jag ut vad all gröt och vällingkoder egentligen kostade och vad en ergorapido kostade så var det inte så roligt längre ;)
Men tack för påminnelsen, ska nog räkna ihop vad jag har och iaf skicka in lapparna så att jag slipper ha dom i en hög bara :)

moimukulatt sa...

Men du. Räkna ihop hur många poäng du har och glöm inte att alla småburkar är 2p, ( nytt).. Sen kan du kolla tradera. Har en kompis som fattades och köpte där. Med andra ord så har hon gett 300.- för sin damsugare. Ändå ganska billigt. Sen säljer hon de poäng hon får ihop efter det...