17 januari 2013

Snörvel

Oj vad tråkigt det är att vara förkyld. Inte nog med att det är sååå irriterande över att ha en typ täppt näsa och att behöva snyta sig hela tiden om man inte vill att den skall dripp droppa över allt....
När då skall gå och få feber oxå.... Inte hjälpte lumumban heller. Men gott var det iallafall.
Ytterligare en tråkig biverkning av förkylningen är smyckesvisningensom jag tvingades ställa in idag (igen). Det känns så hemskt och jag känner mej som en riktig svikare. Hade det varit bara snorande så hade jag kört på som vanligt, men när det kommer till feber så är jag allt lite klen. :S
Så idag sitter jag med super dåligt samvete och värdinnan är såklart besviken. Tradigt.
Det känns verkligen som att vi har haft vår beskärda del av sjukdomar nu. Emma skall typ skolas in igen efter att ha varit hemma några månader pga bakterier och Linnea har även hon hattat fram och tillbaka till skolan massor. Nä, nu vill vi ha fint väder så att vi kan vara ute massor och därmed hålla oss friska. Hör ni det alla bacille. Kom inte hit för då får ni på moppo!!

Nu skall det strax inmundigas en sen lunch. Det kan vara bra med lite energi för kroppen så den orka ta han om bacciluskerna sägs det.

Ha en go torsdag.


16 januari 2013

Todiloo

Nämen..!

Hejsan heeej.

Ja eller nåt sånt..
Jag vet inte riktigt hur jag skall börja. Det var ju så himla längesen sist.
Men iallafall. Mycket har såklart hänt under tiden men vi finns kvar och mår bra. ( tja lite förkylningar osv men det är väl som vanligt i en småbarns familj.)

I höstas var vi på vår drömresa. Vi åkte till Dominikanska Republiken till Dreams Resort & Spa.
En helt sagolik upplevelse. Efter det så har vi bara varit sjuka. Emma  (och troligtvis även jag och Linnea) fick Ehec och Cryptospridium... Hemska bakterier. Jag och linnea piggade på oss kvivkt men Emma har inte varit på dagis sedan innan resan.  Så nu är det nästan som att skola in henne igen. 
Nja, tror inte det behövs. Men lugn start blir nog bra..


Ville mest bara "höra av mej" och låta er veta att vi är kvar. 
Nu skall jag ta och rulla bollar av deg. Jag gör lchf hamburgerbröd och tänkte även testa att göra korvbröd av degen. Dessa kan vi tjejer äta, Emma tål ju inte gluten, linnea äter även hon glutenfritt sedan 1mån tillbaka  och min mage mår såååå mycket bättre utan alla stärkelser och gluten.
Har även gjort lite fudge (utan vanligt socker såklart) som står på kylning i kylskåpet. Inbillar mej att min förkylning blir MYCKET bättre med lite gottigt i magen.


Förresten, visst är det bara sååå vackert ute. 
Äntligen har vi fått snö igen och termometern visar flera minusgrader. Så himla härligt. Löv it.